Nu starter udlejning af Planethusene

Vi starter udlejning af Planethusene om kort tid. Læs her, hvad du skal gøre, for at kunne komme i betragtning til første runde udlejning.

Planethusene er en del af en ny boligbebyggelse på taget af indkøbscenteret Kronen i Vanløse.

Til januar er Planethusene klar til at tage imod nye beboere på taget af indkøbscenteret Kronen i Vanløse. Hvem der skal bo i boligerne går vi nu i gang med at finde ud af. 

Først til intern venteliste - altid med fleksible kriterier
Vi lejer først ud via intern venteliste – det vil sige til beboere i fsb, som har deres navn på lejekontrakten. Derefter vil boligerne blive tilbudt til ekstern venteliste.

Uanset hvilken venteliste, du står på, skal du eller din ægtefælle/kæreste være i arbejde eller under uddannelse. Det hedder fleksible kriterier.

Du skal til tasterne senest søndag den 10. september
Hvis du står på ventelisten, er der nogle ting, du skal gøre, hvis du gerne vil være med i første udlejningsrunde. Og du skal gøre det senest den 10. september, så data er opdateret, når vi går i gang med at leje ud.

Gå ind på Min Side

  • Tjek, at dine personlige oplysninger er rigtige. Husk især email og telefonnummer
  • Tjek, at du har krydset de relevante fleksible kriterier af
  • Tilføj Planethusene til din boligsøgning. Det gør du under Find bolig, søg på Vanløse på kortet. Når der er hak ud for en bolig, er du skrevet op.

Læs mere om Planethusene, se plantegninger og priser

Vi kan ikke svare på spørgsmål om venteliste
Vi ved, at du sikkert gerne vil vide, hvad din chance for en bolig er. Det kan vi desværre ikke oplyse telefonisk, da din placering på ventelisten kan ændre sig. Det kan den fx, hvis folk der har stået passiv på ventelisten i mange år, gør deres opskrivning aktiv. Eller hvis nogen tilføjer fleksible kriterier, som de ikke har haft før.

Så selvom det er spændende opfordrer vi til, at du ikke ringer med spørgsmål om venteliste, da det forsinker udlejningen. 

07. september 2017 |