Rejsegilde for 81 ungdomsboliger

Overborgmester Frank Jensen (S) og formand for fsb Steen Søndergaard Thomsen var på talerstolen, da der var rejsegilde for 81 nye ungdomsboliger i Bryggerhuset på Nørrebro.

Tre glade mænd: Overborgmester Frank Jensen, fsb's formand Steen Søndergaard Thomsen og direktør for entreprenøren Daurehøj Birger Daurehøj

- København skal også fremover være en by, hvor der er gode rammer om flere unge studerende. Med de nye almene ungdomsboliger på Nørrebro kan unge få en god, billig bolig tæt på uddannelsesinstitutionerne i ét af Københavns centrale kvarterer.

Sådan sagde overborgmester Frank Jensen (S), da han mødte op i Dagmargade på Nørrebro til rejsegilde på ungdomsboligafdelingen Bryggerhuset.

81 boliger klar til februar
Bryggerhuset bliver en del af det attraktive kvarter på ydre Nørrebro. Boligerne består af 81 1- og 2-rums boliger hvoraf 6 er tilgængelighedsboliger, som kan bruges af unge med fx kørestol. De 81 nye ungdomsboliger er efter planen klar til indflytning i februar 2018. 

-At der nu bliver bygget ungdomsboliger, hvor der før lå et udtjent plejehjem er med til at udvide og udvikle København. Der er stor efterspørgsel på boliger, og fsb vil fortsat gerne sætte vores præg på byen og sikre, at der er boliger for alle, sagde fsb's formand Steen Søndergaard Thomsen.

Stort tak til håndværkerne
Rejsegilder er håndværkernes fest, og de blev naturligvis også takket i talerne. Traditionen tro blev der sluttet af med pølser, sodavand og hurra-råb 

Læs mere om Bryggerhuset

10. august 2017 | Af Marianne Bjerborg, mab@fsb.dk